Patientunderholdning

Med individuelle bed-side terminaler med TV, radioer, telefoner og adgang til internettet sættes patienten i centrum. Apparaterne fylder ikke meget og er desuden meget rengøringsvenlige. 

BEWATEC MediStream vinder atter designpris

Bewatec har igen i 2014 vundet "red dot Design Award" prisen, denne gang med den nye multimedie terminal MediStream 15". Siden 2009 har Bewatec hvert år gjort sig fortjent til denne fornemme pris.

I 2014 gav juryen følgende grund for tildelingen af prisen: "Det pladsbesparende og reducerede design af MediStream 15" passer ideelt ind i miljøet på en patientstue".

Det slanke og smukke design var naturligvis af afgørende betydning for tildelingen af denne fornemme pris, men apparatet er desuden meget rengøringsvenligt og enkelt at betjene selv for den ældre patientgruppe. Via apparatet kan patienten blive underholdt, så tiden i hospitalssengen ikke føles så lang og dette vel at mærke helt uden at forstyrre medpatienterne.

Med MediStream leverer Bewatec en fuld IP-løsning for TV, radio, internet, telefon og Power over Ethernet (PoE). MediStream er specielt konstrueret til at modtage IP-TV og IP-radio via et multicast netværk og er udstyret med en integreret medieafspiller til afspilning af billede, lyd og videofiler. Enheden kan betjenes intuitivt ved hjælp af membrantastaturet eller en touch screen og det er passivt kølet uden ventilator.

Terminalerne kan konfigureres centralt og giver en ideel og omkostningseffektiv adgang til fremtidens underholdningsudstyr på hospitaler.

Print Tip en ven Tip en ven
Patientkaldeanlæg
Kritisk alarmering
Patient tablets
Personsikring

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
Du vil 3-4 gange om året få besked om spændende nyheder, gode tilbud m.v.

UDFYLD FORMULAR

Hospitaler
Plejehjem
Psykiatri/Bosteder
Skoler
Frameld dig - Klik her TILMELD

Lån en bed-side terminal helt gratis.
Skriv til salg@care-call.dk.

Det kan være svært at vurdere, hvor stor betydning en udskiftning af de almindelige TV med bed-side terminaler har - derfor giver vi jer mulighed for at låne en terminal i en periode. Så kan I selv vurdere, hvad det betyder for jer.

Vil I have en uforpligtende demonstration af bed-side terminaler?
Skriv til Peter Kirkegaard på pk@care-call.dk eller ring 22 79 75 00.

Vest
Hovedkontor:

 

Øst
Afdeling:

 

Kontaktinfo:

   

CARE-CALL A/S
Nydamsvej 49
8362 Hørning

 

CARE-CALL A/S
Baldersbuen 29F
2640 Hedehusene

 

Telefon: 87 89 90 00
salg@care-call.dk
support@care-call.dk
CVR: 29 52 91 67

LINKEDIN