Kan du ikke se brevet? - klik her

NYHEDSBREV / SEPTEMBER 2019

Kontrakten er underskrevet - vi skal levere personsikring til Ny Psykiatri Bispebjerg

Vi er stolte af at fortælle, at vi har vundet entreprisen på levering, installation og implementering af personsikringsanlæg til Ny Psykiatri Bispebjerg.

Efter en grundig udbudsproces vandt vi på alle kvalitative underkriterier. Dermed viste Region Hovedstaden, at offentlige virksomheder ikke alene vælger leverandør ud fra pris, men også har en reel mulighed for at vægte kvalitetskriterier.

Vi er rigtig glade for resultatet – især fordi det var kriterierne Løsning, Bemanding og Service, der afgjorde, at vi blev tildelt kontrakten. Kunden Region Hovedstaden ansporer hermed markedet til at udvikle innovative løsninger, der understøttes af en god implementering og et højt serviceniveau, så investeringen også i fremtiden bliver til gavn for det personale, som kommer til at arbejde i de nye bygninger.

Løsningen bliver BESTproactive® fra BEST Teleprodukter - samme løsning er allerede med succes implementeret hos Psykiatriske Hospital i Vejle og på mange svenske hospitaler. BESTproactive® er unik i forhold til alarmhastigheder og positioneringsteknologi, hvilket øger sikkerheden for personalet.

Kontakt Peter Kirkegaard på på 22 79 75 00 eller pk@care-call.dk for at høre mere.

Vi har sagt velkommen til vores nye implementeringskonsulent

Vi er glade for at kunne fortælle, at Susanne Vejlø er startet hos os som implementeringskonsulent

Susanne skal arbejde med projektledelse og implementering i dialog med vores kunder, ligesom hun skal bidrage til udviklingen af vores løsninger.
Hun har stor erfaring indenfor sundhedssektoren - både i regioner og kommuner, og kender derfor de udfordringer vores kunder har i deres arbejdsdag.
Udover erfaringen har hun også værktøjerne i orden, da hun har en baggrund som sygeplejerske, og derefter har uddannet sig som datamatiker inden for sundhedsområdet.

Vi glæder os til at lære Susanne at kende og til, at hun vil hjælpe os med at støtte op om vores kunders travle hverdag.

Post- og besøgsadresse:

 

Kontaktoplysninger

 

Genveje:

 

 

 

CARE-CALL A/S
Nydamsvej 49
DK-8362 Hørning

 

Telefon: 87 89 90 00
Mail: salg@care-call.dk
CVR: 29 52 91 67

Følg os på LinkedIN »

 

Patientkaldeanlæg »
Kritisk alarmering »
Patientunderholdning »
Personsikring »
Trådløs telefoni »

Hospitaler »
Psykiatri / bosteder »
Plejehjem »
Skoler »

Servicekontor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARE-CALL A/S
Baldersbuen 29F
DK-2640 Hedehusene

 

 

 

 

webbureau easynet

Du modtager denne nyhedsmail som registreret kunde hos CARE-CALL.
Mailen er sendt til [e-mail]. Du kan framelde dig her »