Kan du ikke se brevet? - klik her

NYHEDSBREV / OKTOBER 2018

Vi afslører en nyhed, der frigiver tid og øger både effektivitet og sikkerhed

Mød os på Årskonferencen 2018 d. 22. - 24. oktober på Nyborg Strand

Igen i år deltager vi som udstiller på FSTA Årskonference, og vi glæder og til at møde såvel eksisterende som nye kunder.

Denne gang vil vi præsentere et helt nyt kaldesystem, der forbedrer informationen og kommunikationen - til gavn for såvel patienter som personale på de danske hospitaler.

Kom og mød os på stand 33, hvor vores direktør Peter Kirkegaard og product manager Flemming Lindberg Nielsen vil vise de nye muligheder, der optimerer arbejdsgange, og giver grundlag for mere tilfredse medarbejdere og patienter.

BESTmate® app

Vi designer værktøjer, der gør det lettere at indfri de øgede krav i plejen

LÆS ARTIKLEN på side 14 i magasinet Hospital, Drift & Arkitektur.

Her fortæller vi om, hvordan visionen ”Workflow @ the point of care” bidrager til at designe kaldesystemer, hvor de trivielle, administrative rutiner forenkles. Dermed får personalet mere tid til de essentielle opgaver, nemlig plejen af patienterne.

Med en velovervejet planlægning af IT i plejen kan man højne effektiviteten, og samtidig øge såvel personalets som patienternes tilfredshed. Der kan opnås en mere effektiv pleje til lavere omkostninger - og når hospitalerne skal foretage sine investeringer, opvejes disse af de fordele og effektiviseringer, der opnås.

Læs artiklen på vores hjemmeside - du finder den i artikel-listen, som du kommer til her.

Hvis du vil vide mere om jeres muligheder med BESTmate®, er du velkommen til at kontakte Peter Kirkegaard på 22 79 75 00 eller pk@care-call.dk.

Lever jeres skole op til kravene i den lovpligtige beredskabsplan?

Mød os på stand 1021 på Skoleledernes Årsmøde 2018 d. 1. - 2. november i Odense Congress Center

Vi lægger eksamensdugen på bordet, og er klar til at afholde prøveeksamen i "Sikkerhed og kriseberedskab" (læs: dele ud af inspiration til, hvordan vi kan hjælpe, så jeres skole lever op til den lovpligtige beredskabsplan).

Vi præsenterer CARE-CALLs skolekommunikationsanlæg, der egner sig i forbindelse med både nyinstallationer, og når et eksisterende anlæg skal renoveres eller udskiftes. Ofte kan eksisterede installationer genanvendes, så investeringen bliver beskeden, og der kan naturligvis integreres med talevarsling- og evakueringsanlæg.

Vi har styrket salgsafdelingen

Vi har budt velkommen til Daniel Lobian, der er startet i vores salgsafdeling.

Ansættelsen er en yderligere styrkelse af vores samarbejde med kommunerne. Daniel har brancheerfaring, idet han tidligere har arbejdet i Sarita CareTech, der beskæftiger sig med velfærdsteknologi. 

Vi glæder os til at lære ham at kende, og til at vi sammen kan sætte endnu mere fokus på de mange spændende muligheder, vi i CARE-CALL tilbyder til sundhedssektoren.

Post- og besøgsadresse:

 

Kontaktoplysninger

 

Genveje:

 

 

 

CARE-CALL A/S
Nydamsvej 49
DK-8362 Hørning

 

Telefon: 87 89 90 00
Mail: salg@care-call.dk
CVR: 29 52 91 67

Følg os på LinkedIN »

 

Patientkaldeanlæg »
Kritisk alarmering »
Patientunderholdning »
Personsikring »
Trådløs telefoni »

Hospitaler »
Psykiatri / bosteder »
Plejehjem »
Skoler »

Servicekontor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARE-CALL A/S
Baldersbuen 29F
DK-2640 Hedehusene

 

 

 

 

webbureau easynet

Du modtager denne nyhedsmail som registreret kunde hos CARE-CALL.
Mailen er sendt til [e-mail]. Du kan framelde dig her »