Kan du ikke se brevet? - klik her

NYHEDSBREV / JANUAR 2015

Vi ønsker jer alle et godt nytår og glæder os til et fortsat godt samarbejde i 2015

2014 har været et travlt år i CARE-CALL med mange nye spændende opgaver hos vores kunder. Internt har der også været en del ændringer som vil bidrage til at styrke virksomheden til glæde og gavn for vores nuværende og kommende kunder.

Operations Manager Vagn Abrahamsen er indtrådt som medejer af CARE-CALL A/S

Vagn har købt 10 % af aktierne i CARE-CALL A/S af Peter Kirkegaards holdingselskab PKG Holding.

Salget er sket for at opnå et endnu stærkere tilhørsforhold mellem Vagn og CARE-CALL, for derigennem at sikre en fortsat styrkelse af og fokusering på implementering samt servicering af de løsninger som leveres til CARE-CALLs mange kunder.

”Jeg er glad for, at Vagn har ønsket at investere i CARE-CALL,” siger direktør Peter Kirkegaard og fortsætter ”gennem det seneste år har vi arbejdet tæt sammen for at styrke vores forretningsmæssige grundlag. Vi har blandt andet udviklet nye måder at implementere og servicere de kalde- og kommunikationsløsninger, vi leverer til vores marked. Det tætte samarbejde, som nu styrkes ved Vagns medejerskab, skaber grundlag for yderligere udvikling for CARE-CALL.”

Vi siger velkommen til vores nye chefkonsulent på Sjælland 

Vi har travlt og er derfor ekstra glade for at kunne fortælle, at Henrik Wind allerede d. 1. oktober startede som chefkonsulent. 

Henrik har arbejdet med salg hos en af vore kollegaer i branchen de sidste seks år, så han har både stor erfaring og teknisk indsigt i vores branche.

Her hos os har han, i samarbejde med segmentchef Michael Andresen, ansvaret for salg af vores løsninger til kommunale institutioner, såsom plejeboliger, bosteder indenfor handicap- og psykiatriområdet, skoler etc.

 

Vi siger snart velkommen til vores nye Product Manager

Det er med stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at Flemming Lindberg Nielsen starter hos os som Product Manager d. 1. februar.

Flemming kommer fra en stilling som Director of Professional Services, hos Sigma Estimates A/S og har desuden arbejdet hos en af vores kollegaer i branchen i en længere årrække. Han har gennem årene haft flere forskellige, betydende jobfunktioner og vi glæder os til at nyde godt af hans viden og erfaringer.

Hans opgaver hos os vil blandt andet være at sikre, at vi har det rette produktsortiment samt at vi løbende implementerer nye løsninger og produkter, således vi fortsat kan indfri vores kunders ønsker, behov og forventninger.

 
 

Post- og besøgsadresse:

 

Kontaktoplysninger

 

Genveje:

 

 

 

CARE-CALL A/S
Nydamsvej 49
DK-8362 Hørning

 

Telefon: 87 89 90 00
Mail: info@care-call.dk
CVR: 29 52 91 67

Følg os på LinkedIN »

 

Patientkaldeanlæg »
Kritisk alarmering »
Patientunderholdning »
Personsikring »
Trådløs telefoni »
Aftal et møde »

Skolekommunikation »
Skoler »
Hospitaler »
Psykiatri / bosteder »
Plejehjem »
Kald til handicaptoiletter »

Servicekontor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARE-CALL A/S
Telegrafvej 5A
DK-2750 Ballerup

 

 

 

 

webbureau easynet

Du modtager denne nyhedsmail som registreret kunde hos CARE-CALL.
Mailen er sendt til [e-mail]Du kan framelde dig her »