Tryghed for beboere, personale og pårørende

BEST Senior er et kaldeanlæg, der henvender sig til alle kategorier af boliger til ældre – fra små boenheder til store plejecentre. Uanset boligens størrelse giver anlægget fleksibilitet og mulighed for at lave brugertilpassede løsninger. Når behovene ændres, er det enkelt at tilpasse anlægget med nye funktioner via den modulopbyggede software og det brede produktsortiment.

Tydelig præsentation i klartekst og med præcis positioneringsangivelse

Når det gælder ældrepleje er det utrolig vigtigt, at man hurtigt kan registrere, når en beboer eller en kollega har behov for hjælp. Tydelighed i både information og visning kan betyde vigtige sekunder, for den der har behov for hjælp. Med BEST SENIOR® vises kald ikke blot i klartekst men også i forskellig farve afhængigt af typen af kald og man får desuden viden om den kaldendes nøjagtige position, uanset om han eller hun fortsætter, efter at kaldet er aktiveret. I enheder som smartphones, tablets, PC’ere og storskærme får man endda udførlige tillægsinformationer om kaldet. Præsentationen i klartekst gør det yderligere muligt at få et helt lydløst system.

Mange forskellige funktioner bidrager til en mere effektiv og tryg ældrepleje

Præcis positionering af alle beboere og personale
Præcis positionering gør en stor forskel for den, der har behov for assistance. Hvert rumapparat er derfor udstyret med et specielt id, der er aktiveret hele tiden. Best senior® kender alle aktive id og kan nøjagtigt vise, hvorfra et kald er sendt.

Se hvem der har kaldt
Alle beboersendere har forskellige id, hvilket gør, at anlægget kan se, præcis hvem der har kaldt.

Ledsagekald
Anlægget har mulighed for at kalde personalet, når en beboer med sin beboersender bevæger sig udenfor et forud defineret område.

Follow-me funktion for hurtig hjælp
Når beboere og personale bevæger sig rundt på området, registrerer anlæggets rumapparater deres position. Kaldeinformationen opdateres i realtid, hvilket gør, at personalet hele tiden kan se, hvor den kaldende befinder sig, også selvom vedkommende flytter sig, efter at senderen er aktiveret. Dermed kan hjælpen hurtigt begive sig til det rette sted.

Afstilling på stedet
Når et kald er aktiveret, kan man på enkel vis afstille kaldet på nærmeste afstillingsknap. Man behøver ikke begive sig til stedet, hvor kaldet er udløst, hvilket sparer tid.

Assistance- og overfaldskald til personalet
Udover de faste assistanceknapper har personalets sendere indbygget en dobbeltfunktion som kan indstilles, så forskellige tryk giver forskellige kald eller alarmer. Eksempelvis assistance og overfaldsalarm. Disse kald sendes med information om, hvem der kalder og hvorfra.

Tydelig præsentation
Anlægget giver entydig information i klartekst med 20 tegn, 3 forskellige tekstfarver og 32 kalde-/alarmtyper.

Tryghed for afsendt kald
Når en beboer- eller personalesender er aktiveret, lyser en rød lampe på senderen. Når signalet er modtaget i anlægget, skifter lampen farve til grøn for at vise, at alarmen er modtaget og at hjælpen er på vej.

Overvågning af enheder og batteristatus
Anlægget overvåger kontinuerligt batteristatus på alle trådløse sendere og foretager fejlovervågning af systemet som helhed.

Tidsstyret gruppering af zoner/afdelinger
Anlægget kan automatisk skifte mellem forskellige vagtplaner, eksempelvis dag-, aften- og nattevagt.

Synkroniseret ur i displays
Viser den nøjagtige tid via ekstern tidsstyring i udvalgte displays.

Adgangskontrol
Personalets og beboernes sendere kan anvendes som adgangsgivende enheder til lejligheder, depoter, personalerum eller lignende, hvortil man ønsker at begrænse adgangen. Adgang til et rum eller lejlighed kan tildeles sendere, således en given dør automatisk låses op, når en sender med tildelt adgang nærmer sig.

Diskrete enheder

Alle anlæggets enheder er produceret i høj materialekvalitet og holdbarheden er derfor meget lang. Betjeningen er enkel, da tryk-knapper på alle enheder er farvemarkerede afhængigt af knappens funktion og displayets informationstekster er farvekodede afhængigt af informationstypen. Designet er diskret for at give et mere hjemligt miljø på plejecentret og i beboernes boliger.

Print Tip en ven Tip en ven
Kaldeanlæg
BEST Senior
Kaldetilbehør
Personsikring
Trådløs telefoni
SMART1 - telefon til DECT og WiFi

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
Du vil 3-4 gange om året få besked om spændende nyheder, gode tilbud m.v.

UDFYLD FORMULAR

Hospitaler
Plejehjem
Psykiatri/Bosteder
Skoler
Frameld dig - Klik her TILMELD

Vil du aftale et uforpligtende møde med os?
Send besked på salg@care-call.dk eller ring 87 89 90 00.

Hvad siger andre?
Se, hvad vi ellers har lavet til plejehjem og boliger.

Vest
Hovedkontor:

 

Øst
Afdeling:

 

Kontaktinfo:

   

CARE-CALL A/S
Nydamsvej 49
8362 Hørning

 

CARE-CALL A/S
Baldersbuen 29F
2640 Hedehusene

 

Telefon: 87 89 90 00
salg@care-call.dk
support@care-call.dk
CVR: 29 52 91 67

LINKEDIN