Fleksibel og intelligent kommunikation

Behovene for kommunikation på et hospital er under stadig forandring. For at kunne tilgodese behovene i dag og imødekomme morgendagens ønsker er det vigtigt, at hospitalernes tekniske systemer er fleksibelt opbygget og lette at ændre - også efter at installationen er udført.

Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de helt rigtige leverandører, således du som kunde sikres optimalt udbytte af din investering.

Svenske BEST, der er vores valg af leverandør indenfor patientkaldeanlæg og overfaldsalarmer, er markedsledende i Skandinavien indenfor sundhedssektoren. Virksomheden har i over 30 år arbejdet tæt sammen med plejepersonale omkring udvikling og tilpasning af produkterne og resultatet er, at man i dag kan præsentere en række løsninger, som alle er meget brugervenlige. Produkterne kan desuden integreres med hinanden, således der kan opnås en total kommunikationsløsning.

Tiden i en hospitalsseng kan være lang og derfor øges patienttilfredsheden, hvis hospitalet kan stille moderne underholdningsløsninger til rådighed. Indenfor området patientunderholdning er vores valg af leverandør tyske BEWATEC, der er Europas største producent inden for sit felt. Virksomheden leverer moderne patientterminaler, der sætter patienten i centrum og som er produceret med henblik på anvendelse på hospitaler. Såvel betjening som rengøring og vedligeholdelse er enkel og terminalerne er da også flere gange belønnet med designprisen ”red dot design award”.

Print Tip en ven Tip en ven
Patientkaldeanlæg
Kaldetilbehør
Software
Kritisk alarmering
Bedside terminaler
Personsikring

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
Du vil 3-4 gange om året få besked om spændende nyheder, gode tilbud m.v.

UDFYLD FORMULAR

Hospitaler
Plejehjem
Psykiatri/Bosteder
Skoler
Frameld dig - Klik her TILMELD

Vil du aftale et uforpligtende møde med Peter Kirkegaard?
Send besked på pk@care-call.dk eller ring 22 79 75 00.

Hvad siger andre?
Se hvad vi ellers har lavet på hospitaler.

Vest
Hovedkontor:

 

Øst
Afdeling:

 

Kontaktinfo:

   

CARE-CALL A/S
Nydamsvej 49
8362 Hørning

 

CARE-CALL A/S
Baldersbuen 29F
2640 Hedehusene

 

Telefon: 87 89 90 00
salg@care-call.dk
support@care-call.dk
CVR: 29 52 91 67

Hent vores logo her »